Sininen huone

Katso saatavuus

Valoisa, rauhoittava ja iso huone

Sininen huone on valoisa, rauhoittava ja iso huone, josta on näkymät takapihalle ja järvelle. Tämä huone on aikanaan toiminut mm. junalähetin perheen arkisena olohuoneena, jossa myös osa perheestä nukkui. 1960-1970-luvun vaihteessa B&B Pinuksen nykyistä asiakaspuolta asutti nelilapsinen perhe. Tuohon aikaan Mäntyharjun ohikin puksutti vielä höyryjunia.

Sininen huone on levollinen väriltään ja siellä nukuttaa hyvin. Osa sinisen huoneen matoista on tehty B&B Pinuksen vanhoista lakanoista ja pussilakanoista.

Sinisessä huoneessa on kolme 80 x 200cm sänkyä.

Huoneessa on tv sekä kirjoja ja lehtiä luettavaksi ja aamiaishuoneen puolelta löytyy kattavasti esitteitä alueen nähtävyyksistä ja tekemisistä, mm. Repoveden kansallispuistosta ja lähialueen patikointi ja pyöräilyreiteistä sekä melonnasta.

Sinisellä huoneella on yhteiskäytössä jääkaappi, mikroaaltouuni ja vedenkeitin sekä kylpyhuone/wc keltaisen huoneen kanssa. Sinisen huoneen vieressä olevassa aamiaishuoneessa on vedenkeitin ja voit keitellä iltakahvit tai teet itsellesi. Meillä on wifi-yhteys sitä tarvitseville.

Sinisessä huoneessa saat hyvät unet, olitpa sitten vapaa-ajanmatkalla tai työmatkalla!

Lämpimästi tervetuloa!

Aamiainen

Lähes kaikki aamupalalla tarjottavat tuotteet teemme samana aamuna. Tarjolla on myös jogurttia ja hedelmäsalaattia.

Tarjoamme niin paljon lähiruokaa, kuin mahdollista ja leivomme aamupalalla tarjottavan rieskan itse. Pyrimme ostamaan aamupalalla tarjottavat vihannekset lähitiloilta. Aamupalalla kaikki tarjottavat ovat laktoosittomia tai vähälaktoosisia tuotteita.

Olemme saaneet kiitosta mauista, siitä että on tuoreita ja erityyppisiä makuja tarjolla. Huomioimme myös eri ruokavaliot ja olemmekin saapumispäivänä yhteydessä ja kysymme mahdollisista erikoisruokavalioista.

Hinnasto

105€ / vrk / 1 hlö
125€ / vrk / 2 hlöä
155€ / vrk / 3 hlöä

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaisen ja ALV:n.

Sisäänkirjautuminen 15.00-21.00, uloskirjautuminen kello 11 mennessä.