Makasiinin Puoti & Kahvila

Savon rata Kouvolasta Mikkelin kautta Kuopioon avattiin liikenteelle 1889. Rautatieyhteyden saaminen merkitsi Mäntyharjulle maataloustuotteiden, kaupan ja teollisuuden, erityisesti sahateollisuuden kuljetusten helpottumista. Se myös synnytti uutta yritystoimintaa, mm. kenkätehtaan.

Mäntyharjun asemarakennuksen viereen vuonna 1903 valmistunut tavaramakasiini heräsi eloon, kun kunta osti ja kunnosti makasiinin ja siinä aloitti kaksi yritystä kesällä 2019.

Pinuksen väki ideoi Makasiinille Puodin & Kahvilan – siellä myydään kesäaikaan ekologisia, yksilöllisiä, kotimaisia tuotteita sekä siellä voi nauttia pavuista jauhettua kahvia ja kahvilatuotteita, mm. vohveleita. Makasiinista tuli jo ensimmäisenä kesänä suosittu kohtaamispaikka ja moni piipahti ostoksille ja kahville.

Ryhmille kesällä kahvittelut onnistuu parhaiten aukioloaikojen ulkopuolella, sisälle saadaan 40 pöytäpaikkaa, terasseilla lisätilaa n. 30 henkilölle, kysy tarjous: makasiininpuotikahvila@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa lämminhenkiselle Makasiinille, tarjoilemme kahvilatuotteet pöytään ja meiltä löydät kivoja tuotteita itsellesi tai tuliaisiksi.