Keltainen huone

Katso saatavuus

Kaunis, suuri huone

Keltainen huone on kaunis, suuri (reilut 20m2) huone, jossa on kiinteä parivuode.

B&B Pinuksen päärakennuksen asiakaspuoli on aikoinaan ollut mm. junalähetin perheen asuntona, esimerkiksi 60-70 luvun vaihteessa täällä asui junalähetti nelilapsisen perheensä kanssa. Tuolloin keltainen huone toimi perheen pyhäolohuoneena, tässä huoneessa myös nukkui osa perheestä. Tuolloin huoneessa oli vielä alkovi, joka Pinuksen remontin yhteydessä muutettiin asiakaspuolen wc/kylpyhuone-tilaksi.

Keltaisesta huoneesta avautuu näkymät laajalle takapihalle sekä läheiselle Pyhävedelle.

Huoneessa on pystyuuni, tv, jossa myös dvd-soitin sekä jonkin verran lehtiä ja kirjoja luettavaksi. Viereisen aamiaishuoneen puolelta löytyy kattavasti esitteitä alueen nähtävyyksistä ja tekemisistä, mm. Repoveden kansallispuistosta ja lähialueen patikointi ja pyöräilyreiteistä sekä melonnasta.

Keltaisella huoneella on yhteiskäytössä jääkaappi, mikroaaltouuni, vedenkeitin sekä kylpyhuone/wc sinisen huoneen kanssa. Keltaisen huoneen vieressä olevassa aamiaishuoneessa on vedenkeitin ja voit keitellä iltakahvit tai teet itsellesi. Meillä on myös WIFI-yhteys sitä tarvitseville.

Yövyitpä meillä vapaa-ajanmatkalla tai työmatkalla, saat keltaisessa huoneessa rentouttavat unet. Lämpimästi tervetuloa!

Aamiainen

Lähes kaikki aamupalalla tarjottavat tuotteet teemme samana aamuna. Tarjolla on myös jogurttia ja hedelmäsalaattia.

Tarjoamme niin paljon lähiruokaa, kuin mahdollista ja leivomme aamupalalla tarjottavan rieskan itse. Pyrimme ostamaan aamupalalla tarjottavat vihannekset lähitiloilta. Aamupalalla kaikki tarjottavat ovat laktoosittomia tai vähälaktoosisia tuotteita.

Olemme saaneet kiitosta mauista, siitä että on tuoreita ja erityyppisiä makuja tarjolla. Huomioimme myös eri ruokavaliot ja olemmekin saapumispäivänä yhteydessä ja kysymme mahdollisista erikoisruokavalioista.

Hinnasto

105€ / vrk / 1 hlö
125€ / vrk / 2 hlöä

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaisen ja ALV:n.

Sisäänkirjautuminen 15.00-21.00, uloskirjautuminen kello 11 mennessä.