COVID 19 – tiedote palvelustamme ja uusista palvelutuotteista

Mikäli haet pientä majoituskohdetta hyvien luontokohteitten läheltä, olet nyt oikeilla sivuilla. 

B&B Pinus on erittäin pieni majatalo – meillä on kaksi huonetta päärakennuksessa ja kaksi aittaa erillisessä rakennuksessa laajan pihamme (3500m2) perällä. 

Asustamme itse päärakennuksen toista päätyä, mutta asiakkaillamme on täysin oma sisäänkäynti ja tilat – tarvittaessa emme kohtaa lainkaan. 

Hyvä ajatus näinä aikoina voi olla vuokrata joko koko majatalo tai sitten koko päärakennus / molemmat aitat. Mikäli vuokraat koko majatalon, teidän omassa käytössänne on tällöin laaja pihamaa, jossa nuotiopaikka ja huvimaja, puulämmitteinen sauna, aamiaishuone, näyttelytila ja ylipäätään kaikki majatalon palvelut ja saatte myös privaattiaamupalan.  

Koko majatalon hinta: 

minimi 280€/vrk (4 majoittujaa), 305€ (5 majoittujaa), 330€ (6 majoittujaa), 345€ (7 majoittujaa) ja 360€ (8 majoittujaa) 

Päärakennuksen vuokratessasi teillä on kaksi huonetta (2-6 henkilön käyttöön), aamiaishuone, kylpyhuone ja wc teidän omassa käytössä – yhteiskäytössä piha ja siellä oleva nuotiopaikka ja huvimaja. 

Päärakennuksen vuokrahinta: 

minimi 140€/vrk (2 majoittujaa), 165€ (3 majoittujaa), 190€ (4 majoittujaa), 220€ (5 majoittujaa) & 250€ (6majoittujaa). 

Molemmat aitat vuokratessasi saatte omaa käyttöön aittahuoneet, näyttelytilan (jääkaappi, mikro, astioita) ja puulämmitteisen saunan. Yhteiskäytössä piha ja siellä oleva nuotiopaikka ja huvimaja. 

Molempien aittojen vuokraus: 

minimi 140€/vrk (2 majoittujaa), 155€ (3 majoittujaa), 170€ (4 majoittujaa) 

Aamiaisen pystymme järjestämään esimerkiksi tarjotintarjoiluna jääkaappiin tai huoneeseen. Mikäli olette omalla perheellä tai seurueen kanssa, jotka muutoinkin ovat paljon yhdessä ja jos haluatte, järjestämme yhteisen aamupalan. 

Meillä Pinuksessa normaaliaikanakin siivotaan huolellisesti, mutta näin poikkeusaikana siivousta tehostetaan entisestäänkin. Kriittiset pinnat desinfioidaan ja muutoin siivous tehdään huolellisesti ja systemaattisesti. Toivomme, etteivät asiakkaamme saavu flunssassa ja että myös hyviä hygieaniatapoja  noudatetaan. 

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi lomalle tai työmatkalle meille! 

Nämä poikkeusajan erikoisvaraukset suoraan meiltä: bbpinus@gmail.com tai 040 1819200.