Aitta Viehkeä

Katso saatavuus

Kaunis, valoisa kesähuone

Aitta Viehkeä on kaunis, valoisa kesähuone. Tämä aittahuone on noin neljä metriä korkea huone, tila on ilmava ja ilma raikasta. Aitassa saa makeat unet.

Ennen B&B Pinuksen aikaa tässä tilassa oli kaksi vanhaa varastohuonetta, pimeää ja ajan haalistamaa. B&B Pinuksen isäntä Panu, joka on perinnemestari yhdeltä ammatiltaan, teki täysremontin tilaan vuonna 2011. Välikatto purettiin, kaikki seinäpinnat uusittiin, kattopalkit siistittiin ja maalattiin, rakennettiin kaunis ikkuna ja uusi ovi. Samassa rytäkässä vuoteen 1986 päärakennuksessa asuneita asukkaita palvellut huussi (ainut wc tuohon asti) uusittiin toimivaksi kompostoivaksi käymäläksi, joka on oikein käytettynä hajuton ja miellyttävä käyttää.

Aitta Viehkeässä on kiinteä 120cm sänky.

Aitta Viehkeän oma kompostoiva käymälä on useamman portaan ylempänä kuin varsinainen huonetila. B&B Pinuksen väki tuo aittaan käsienpesuveden sekä juomaveden, juoksevaa vettä ei aitassa ole. Juomavesipiste on myös n. 15m päässä.

Aitan hintaan kuuluu joka ilta tunnin saunavuoro puusaunassa, joka sijaitsee toisessa päässä pihaa. Perinteisessä, vuonna 1968 rakennetussa entisessä VR:n puusaunassa on kuumavesipata ja kylmävesihana eli kylpeminen tapahtuu perinteiseen tyyliin. Aamupesulla voi käydä myös saunalla ja saunan yhteydessä on hampaidenpesupaikka.

Aitassa on vedenkeitin ja laseja ja mukeja, muut astiat lainattavissa henkilökunnalta. Aittojen yhteiskäytössä on jääkaappi, mikro ja astioita erillisessä tilassa. Lähistöllä on myös nuotiopaikka sekä huvimaja, jossa kaasugrilli käytössä.

Aittaan ovat lemmikit tervetulleita, lisämaksu 10€/lemmikki. Meillä on lähellä hyvät maastot lenkkeilyttää lemmikkiä ja myös laaja pihamaa on käytössä. B&B Pinuksen väellä on myös oma lemmikki, joka toivottaa karvaiset kaverit tervetulleiksi!

Aamiainen tarjoillaan päärakennuksen kuistilla, sen voi myös ottaa tarjottimella mukaan ja nauttia vaikka takapihan ruokaryhmän luona järvinäkymin.

Aittayöpyminen on kuin olisi puolittaisella mökkilomalla!

Aamiainen

Lähes kaikki aamupalalla tarjottavat tuotteet teemme samana aamuna. Tarjolla on myös jogurttia ja hedelmäsalaattia.

Tarjoamme niin paljon lähiruokaa, kuin mahdollista ja leivomme aamupalalla tarjottavan rieskan itse. Pyrimme ostamaan aamupalalla tarjottavat vihannekset lähitiloilta. Aamupalalla kaikki tarjottavat ovat laktoosittomia tai vähälaktoosisia tuotteita.

Olemme saaneet kiitosta mauista, siitä että on tuoreita ja erityyppisiä makuja tarjolla. Huomioimme myös eri ruokavaliot ja olemmekin saapumispäivänä yhteydessä ja kysymme mahdollisista erikoisruokavalioista.

Hinnasto

15.5 – 15.9
95€ / vrk / 1 hlö
105€ / vrk / 2 hlöä
10€ / lemmikki

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaisen ja ALV:n. Aitan hintaan kuuluu tunnin pihasaunavuoro.

Sisäänkirjautuminen 15.00-21.00, uloskirjautuminen kello 11 mennessä.