Aitta Hehkeä

Katso saatavuus

Valoisa, korkea kesähuone

Aitta Hehkeä on valoisa, korkea vuonna 2011 valmistunut kesähuone. Ennen B&B Pinuksen aikaa tässä tilassa oli kaksi vanhaa varastohuonetta, pimeää ja ajan haalistamaa. B&B Pinuksen isäntä Panu, joka on perinnemestari yhdeltä ammatiltaan, teki täysremontin tilaan vuonna 2011.

Välikatto purettiin, kaikki seinäpinnat uusittiin, kattopalkit siistittiin ja maalattiin, rakennettiin kaunis ikkuna ja uusi ovi. Samassa rytäkässä vuoteen 1986 päärakennuksessa asuneita asukkaita palvellut huussi (ainut wc tuohon asti) uusittiin toimivaksi, moderniksi, kompostoivaksi käymäläksi, joka on oikein käytettynä hajuton ja miellyttävä käyttää.

Aitta Hehkeä on aitoistamme hieman suurempi.

Aitta Hehkeässä on kaksi erillistä 80cm sänkyä.

Aitan hintaan kuuluu päivittäin tunnin puusaunavuoro. Perinteisessä, vuonna 1968 rakennetussa entisessä VR:n puusaunassa on kuumavesipata ja kylmävesihana eli kylpeminen tapahtuu perinteiseen tyyliin. Saunalla voi myös käydä aamupesulla ja siellä on erillinen hampaidenpesupaikka.

Aitassa ei ole juoksevaa vettä, juomaveden ja käsienpesuveden tuomme aittaan valmiiksi ja juomavesipiste on myös n. 15m päässä.

Aitassa on vedenkeitin ja laseja ja mukeja, muut astiat lainattavissa henkilökunnalta. Aittojen yhteiskäytössä on jääkaappi, mikro ja astioita erillisessä tilassa. Lähistöllä myös käytettävissä nuotiopaikka sekä huvimaja, jossa kaasugrilli käytössä.

Aamiainen tarjoillaan päärakennuksen kuistilla, sen voi myös ottaa tarjottimella mukaan ja nauttia vaikka takapihan ruokaryhmän luona järvinäkymin.

Aittaan ovat lemmikit tervetulleita, lisämaksu 10€/lemmikki. Meillä on lähellä hyvät maastot lenkkeilyttää lemmikkiä ja myös laaja pihamaa on käytössä. B&B Pinuksen väellä on myös oma lemmikki, joka toivottaa karvakaverit tervetulleiksi!

Aittayöpyminen on kuin olisi puolittaisella mökkilomalla!

Aamiainen

Lähes kaikki aamupalalla tarjottavat tuotteet teemme samana aamuna. Tarjolla on myös jogurttia ja hedelmäsalaattia.

Tarjoamme niin paljon lähiruokaa, kuin mahdollista ja leivomme aamupalalla tarjottavan rieskan itse. Pyrimme ostamaan aamupalalla tarjottavat vihannekset lähitiloilta. Aamupalalla kaikki tarjottavat ovat laktoosittomia tai vähälaktoosisia tuotteita.

Olemme saaneet kiitosta mauista, siitä että on tuoreita ja erityyppisiä makuja tarjolla. Huomioimme myös eri ruokavaliot ja olemmekin saapumispäivänä yhteydessä ja kysymme mahdollisista erikoisruokavalioista.

Hinnasto

15.5 – 15.9
95€ / vrk / 1 hlö
105€ / vrk / 2 hlöä
10€ / lemmikki

Hinnat sisältävät majoituksen, aamiaisen ja ALV:n. Aitan hintaan kuuluu tunnin pihasaunavuoro.

Sisäänkirjautuminen 15.00-21.00, uloskirjautuminen kello 11 mennessä.